Vacature: Senior PHP Programmeur (backend)

Telefuture. Berkel en Rodenrijs. 32-40 uur per week.

Functieomschrijving

Voor ons team in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een Senior PHP programmeur die direct kan mee ontwikkelen aan de in-house ontwikkelde software.

Het is jouw primaire taak om mee te gaan denken en programmeren aan de nieuwe software die wij schrijven voor onze Mobile Content Billing (MCB) gateway. Maar ook het beheer van applicaties op het gebied van Voice Response en SMS/MMS behoren tot je takenpakket. Je schrijft software waarbij je door middel van API’s moet communiceren met systemen van (inter)nationale leveranciers van telecomdiensten en bent direct betrokken bij het realiseren van de koppelingen ermee. Daarbij zorg je ook voor terdege logging van alle technische communicatieprocessen.

Functie eisen

Je hebt een technische HBO of WO-opleiding en hebt ten minste vijf jaar professionele en aantoonbare werkervaring als PHP programmeur. Nieuwe technieken en dynamische ontwikkelingen schrikken je niet af. Je bent flexibel, servicegericht, communicatief, in staat zelfstandig te werken en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Projectmatig en doelgericht werken zijn kwaliteiten die jij bezit.

Verder is van belang dat je:

  • ruime ervaring hebt met object georiënteerd programmeren;
  • zeer goed bent in streams en network Programming;
  • beschikt over een sterk analytisch vermogen;
  • goede kennis hebt van de Engelse taal, zowel schrijfvaardigheid als mondeling;
  • kunt werken met MySQL;
  • affiniteit hebt met mobiele diensten, betaalsystemen en –diensten;
  • bereid bent storingsdienst te draaien

Ervaring met CakePHP is een pre.

Bij voorkeur ben je woonachtig in omgeving Den Haag, Westland of Rotterdam.

Comments are closed.